Levering

Varene pakkes og sendes normalt innen 1-2 dager etter bestilling. Vi tilbyr 2 ulike leveringsmetoder beskrevet nedenfor. Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene. 

Fast pris på frakt

Sendes med billigste fraktmetode gjennom posten. Normalt har du varene på postkontoret eller i postkassen 3-6 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan

Kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 160,- .

 

RETUR

Ta kontakt med oss via vårt kontakskjema eller på post@tilfesten.no før du returnerer varen.

Hvis du ønsker å returnere eller reklamere på en vare, sender du varene forsvarlig pakket til adressen under. Ved bruk av angreretten så må varen være i salgbar stand - dvs ikke være brukt eller åpnet. Det er ikke angrerett på spesialbestillinger som kaketopp, julekuler, etc.

Fyll ut angrerettskjema som fulgte med i mailen du mottok med ordrebekreftelsen og legg dette i pakken du returnerer.

Kunden dekker selv fraktkostnader forbundet med retur. Ved mottatt og godkjent retur vil beløpet bli refundert tilbake på det betalingsmiddelet som ble benyttet ved kjøp. Fraktkostnader refunderes ikke.

 

Returadresse:

Til Gruppen AS

Seljeveien 3D

1481 Hagan